Winnaar van de B-ranking 9-ball zondag 9 oktoberNa het eerste regionale ranking toernooi in september in Thurston, heeft zondag 9 oktober het tweede regionale poolbiljart toernooi alweer plaatsgevonden. Ditmaal in het minstens zo gezellige Poolcafe de Ketel aan de Westfrankelandsestraat 11 in Schiedam.

Eenenveertig deelnemers wisten zondagmorgen de weg naar het poolcentrum te vinden. Waar rond 12h00 het 9-ball toernooi begon. Rond 17h00 waren de beste 16 deelnemers bekend en deze mochten het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie er met 1e prijs vandoor zou gaan. Als je eenmaal bij de laatste 16 spelers bent, betekent verliezen meteen einde toernooi.

Nadat een hoop spelers uitgeschakeld werden bleven Vincent Hoogendijk en Emerson Huang over om te bepalen wie de winnaar zou worden. In een mooie finale potte uiteindelijk Emerson de laatste bal. Emerson, uitkomend in de 1e klasse van de regionale competitie, wint dus het toernooi. Van harte!

Het volgende regionale poolbiljart toernooi staat pas weer in het nieuwe jaar op de agenda, te weten op zondag 5 februari om 11h00 in poolcentrum Blaak te Rotterdam. Spelsoort is dan 10-Ball.

Iedereen die het leuk lijkt eens een poolbiljart toernooi te spelen is van harte welkom!

 

Voor meer foto’s zie onze Facebook Pagina hier vindt je de foto’s.

Reacties zijn gesloten.

Onze SponsorsF&M The Cue Company Poolcafe Delfshaven Persberichten Poolwest3