Pool Biljart Master Class pool instructiesTerry Bell is niet alleen een BCA instructeur maar ook de mede oprichter van APA (American Poolplayers Association). In deze pool biljart instructie filmpjes geeft hij uitleg over de basis van pool biljart en is erg leerzaam. Het is niet alleen leerzaam voor beginners maar ook gevorderde spelers. Wist je dat gevorderde spelers nog regelmatig bepaalde oefeningen doen welke hier besproken worden zoals je houding en je stroke. Terry geeft uitleg over het uitzoeken van een biljart keu en de waarde van een eigen keu tot en met positie spelen. Hij behandeld de meest belangrijke fundamentele basis principes van pool biljart. De masterclass bestaat uit 10 korte en leerzame instructie filmpjes.

Billiards Master Class #1

Billiards Master Class #2

Billiards Master Class #3

Billiards Master Class #4

Billiards Master Class #5

Billiards Master Class #6

Billiards Master Class #7

Billiards Master Class #8

Billiards Master Class #9

Billiards Master Class #10

Pool les en Pool Clinics
In Pool Cafe Delfshaven worden pool lessen gegeven door verdienstelijke top spelers. Voor zowel beginnende als gevorderde spelers zijn er lessen. Men kan een basis cursus volgen van 10 lessen van ongeveer anderhalf uur op dinsdag’s in Pool Cafe Delfshaven. De instructies worden gegeven door Stefan Sprangers en Richard van Driel. Voor meer informatie zie: www.poolcafedelfshaven.nl.

Reacties zijn gesloten.

Onze SponsorsF&M The Cue Company Poolcafe Delfshaven Persberichten Poolwest3