Heb je iets te vieren met een grote groep, dan biedt Poolcafé Delfshaven verschillende arrangementen aan met een combinatie van poolen, darten, eten en drinken. Het is ook mogelijk om dit te combineren met een poolclinic. Ideaal voor een origineel bedrijfsfeest, verjaardagspartij, verenigingsuitje of personeelsuitstapje. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de arrangementen die wij bieden.

Klassenuitje:

  • 1,5 uur poolclinic + 1 drankje + zakje chips/snoep voor 6,00 euro per leerling*
  • 1,5 uur poolclinic + 1 drankje + maaltijd (broodje kroket, frikandel of tosti kaas met frites) voor 9,50 euro per leerling*

* Op voorwaarde dat de groep uit minimaal 12 personen bestaat.

* Het is mogelijk om dit arrangement te combineren met een andere culturele activiteit in Historisch Delfshaven, bijvoorbeeld met een bezoek aan de Dubbelde Palmboom.

Personeelsuitstapje/bedrijfsfeest:

  • 2 uur poolen + 3 drankjes (fris, bier of wijn) +  bittergarnituur (4 stuks) voor 13,50 euro per persoon*

* Inclusief uitleg van de spelregels en de basisprincipes van poolen bij de start.

* Het is mogelijk om het arrangement uit te breiden naar een maaltijd in plaats van een bittergarnituur (of in combinatie met een bittergarnituur). Bijvoorbeeld: 2 uur poolen + 3 drankjes (wijn, bier of fris) + verse homemade hamburger/cheeseburger en friet voor 18,50 euro per persoon.

* Indien u een arrangement wilt inclusief poolclinic met instructeur kan dit voor 32,00 euro per uur extra voor de hele groep.

* Aan 1 pooltafel kunnen maximaal 4 personen poolen.

Deze arrangementen kunnen worden uiteraard verder worden aangepast naar eigen wensen. Een bedrijfsuitje kan buiten de reguliere openingstijden worden besproken. Neem contact op met Richard of Marie-Jozé via info@poolcafedelfshaven.nl voor alle mogelijkheden en een offerte.

Meer informatie: www.poolcafedelfshaven.nl