Sinds augustus 2010 is het mogelijk om in Poolcafé Delfshaven pool les te volgen. In deze lessen wordt aandacht gegeven aan basis technieken zoals houding, richten, handtechnieken enz. De lessen worden gegeven door Stefan Sprangers, zelf een zeer verdienstelijke eredivisie speler door Richard van Driel. De eerste les is gratis en krijg je een idee van wat je in de lessen gaat leren. Daarna volgt er een cyclus van 10 lessen die elk € 10,00 kosten. Na 10 lessen is je spel aanzienlijk verbeterd en heb je veel meer pool plezier.

Introductie lessen
Wij organiseren regelmatig introductie lessen. Daarbij wordt vastgesteld op welk niveau je speelt en word je ingedeeld in een groepsniveau.

De Pool lessen
Het gaat om een cyclus van 10 lessen à € 10,00 per les. Na 10 lessen is je spel en inzicht aanzienlijk verbeterd.

Wat Kun je verwachten van de pool lessen?
Voor alle niveaus wordt er aandacht besteed aan de positie en aan het stroken. Ook ervaren professionele pool spelers gaan regelmatig terug naar de basis waar er aandacht wordt besteed aan de houding het in lijn gaan staan en aanleggen. De pre-routine voordat men aanlegt en wat gebeurd er allemaal tijdens het aanleggen tot aan het daadwerkelijk uitvoeren van de stroke (het stoten van de bal).  In de vorm van oefeningen welke afgewisseld worden met theorie leer je de basis voor pool en kun je je kennis en vaardigheden verbeteren.

Pool les nemen?
Heb je nog nooit gepoold en lijkt het je leuk om het te leren? Of kan je al een redelijk bal potten, maar zou je graag wat meer techniek willen hebben? Meld je dan aan voor poolles bij Poolcafé Delfshaven door een email te sturen naar info@poolcafedelfshaven.nl of meld je aan bij de bar. Meer informatie over pool les